Ingrediente:
1 ceapa medie
3 morcovi
1 cartof
1/4 cartof dulce
250 gr de mazare verde
(eu am avut congelata)
1 lingura de unt
500 ml apa sau supa de pui
sare, piper si o frunza de dafin
Preparare:
Toate legumele se curata, se spala si se taie cubulete!
Intr-un castron se topeste untul dupa care adaugam toate legumele si le caliti vreo 5-7 min.
Adaugati apa si condimentele.
Cind toate ingredientele sunt fierte, scoateti frunza de dafin inante de a mixa tot, altfel devine amaruie!
In caz ca e prea goasa adaugati inca putina apa, pina obtineti consistenta dorita.
Dupa ce mai fierbe putin, dregeti supa cu sare.
E buna cu crutoane, smintina, brinza si chiar cu sos pesto! :)
Precum am spus, e super rapid:)
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu